de studio
Over Ebel Kuipers grafisch ontwerp

Sinds 1987 ben ik zelfstandig grafisch ontwerper. Ik heb veel ervaring met het maken van educatieve en andere boeken. Daarnaast maak ik folders, kranten, cd-hoesjes, interactieve pdf’s en huisstijlen. Ik vind het prettig om mijn werk zoveel mogelijk zelf uit te voeren, inclusief het opmaken van (soms) omvangrijke boeken en het uitvoeren van technisch tekenwerk. Daarnaast werk ik samen met andere specialisten als fotografen, drukkers, websitebouwers, et cetera. In overleg met de opdrachtgever probeer ik voor elke opdracht een passende vorm te vinden.

Werkwijze

Als u besluit uw opdracht bij mij te plaatsen, dan maken we eerst een duidelijke opdrachtomschrijving. Wellicht hebt u zelf al een briefing gemaakt. Op basis daarvan maak ik een offerte. In de offerte zijn twee controlerondes inbegrepen. Na akkoord maak ik een eerste ontwerp waarin uw eisen en wensen zijn verwerkt. Vervolgens bespreken we dat en wordt het ontwerp aangepast en aangevuld tot een tweede ontwerp. Als u tevreden bent met het ontwerp, dan kan het uitgevoerd worden. De bestanden worden productieklaar gemaakt en geleverd en eventueel doe ik de productiebegeleiding.

Contact

Ik kom graag met u in contact voor een opdracht of samenwerking. Dat kan via het contactformulier of via de de gegevens in de voetregel.